Zsindelypiac

 

angol verzió

 

KOPÉT 2000 BT.

 

Üzletünk:

 

 

1154 Budapest
Gábor Áron utca 108.

 

Nyitvatartás:

hétfő - péntek

8:00 - 16:00

 

Telefon:

+36 1 410 27 92

+36 30 33 04 452

+36 30 99 25 674

 

E-mail:

info@kopet2000.hu

 

Weboldalak:

zsindelypiac.hu

osbpiac.hu

kopet2000.hu

 

Közösségi oldalak

 

 

 

 

Palazúzalékos, színes bitumenes lemezek

Vízszigetelés világszínvonalon

 

 

Novaglass palazúzalékos zárólemez

novaglass kozuzalekos lemez


LEÍRÁS: A NOVAMINERAL palazúzalékos zárólemez egy plasztomer típusú bitumenes vízszigetelő lemez. Desztillált bitumen poliolefin polimerekkel modifikált keverékének és egy nagy méretstabilitást biztosító üvegszállal erősített nem szőtt poliészter szövet hordozó kombinációján alapul. A lemezek gyártása meleg technológiával történik, a hordozó betétnek a vízszigetelő anyag folyékony állapotában történő átitatásával, majd ezt követően a lemez végleges vastagsága hengersoron kerül kialakításra. A lemez felső oldalán az oldalsó hegesztési sáv kivételével – ami az összeillesztést megkönnyítő hőre lágyuló fóliával van borítva - természetes vagy festett palazúzalék felületvédelem található. A lemez alján hőre lágyuló ragasztott fólia van.

ALKALMAZÁSI TERÜLET: A terméket kitűnő tulajdonságai, jó mechanikai, méretállandósági és hideghajlíthatósági jellemzői alapján vele összeépíthető
 lemezekkel együtt látható vagy leterhelt többrétegű rendszerekben zárórétegként használhatjuk. Általánosságban a lemez alkalmas tetők és falak vízszigetelésre, és minden olyan helyzetben, ahol vízhatlan réteget kell kialakítani. Tulajdonságai alapján minden éghajlatnál beépíthető. Növényzettel telepített tetőknél nem alkalmazható.

BEÉPÍTÉS: Termoplasztikus tulajdonsága lehető teszi, hogy a lemezt lánggal vagy meleg levegővel, különleges esetekben kompatibilis bitumenes ragasztóval, vagy mechanikai rögzítéssel fektessük. A magas tapadási értékek miatt mindenfajta aljzaton, ú.m. beton, tégla, lemez, fa, különféle hőszigetelő anyagok és egyéb összeépíthető vízszigetelő lemezekkel alkalmazható.